Slide 1 Slide2 Slide3 Slide4 Slide5

Slide 1

Slide2

Slide3

Slide4

Slide5

CERCADOR EN AQUESTA WEB

Dilluns, 19 Setembre 2016 09:34

Una empresa de Barcelona per fer un streaming de vídeo en directe ?

Presupuesto de streamingEstà buscant una empresa per fer una retransmissió en directe d'un esdeveniment, un curs, presentació, congrés, un concert etc? El que s'anomena livestreaming o streaming de vídeo en viu?

Són diverses les empreses a Barcelona que ofereixen els seus serveis d'aquest tipus, però només unes poques tenen els recuros i l'experiència per resoldre amb seguretat el que implica retrnsmitir en directe: una captació de qualitat, codificació eficient i distrribución potent.

I una de les primeres preguntes que fan els nostres clients interessats a cobrir un esdeveniment amb streaming és: Quin pressupost té? Quant ens costarà?

Hi ha diversos factors a considerar a l'hora de calcular el pressupost d'una emissió en directe amb tecnologia streaming. Aquí mostrem els components més importants que afecten al cost, de manera genèrica:

-Durada Del esdeveniment, això té un pes important tant pel temps de dedicació dels nostres tècnics com per l'ús de dades mitjançant el servidor utilitzat.
-Qualitat de les imatge de la producció. Això afecta a l'ample de banda de pujada requerit i l'equip necessari.
-Nombre d'usuaris simultanis esperats, que condiciona la capacitat d'emissió en la distribució.
-Nombre de càmeres, de tècnics multimèdia i el nivell i equip de realització durant l'esdeveniment.
-Connexió Internet necessària, ADSL del propi client, 4G o via satèl·lit.
-Desplaçaments de l'equip tècnic a localitzacions i preparació in-situ prèvia visita.
-Tipus de servidor streaming, amb o sense marca a l'aigua, publicitat ....
Tant la postproducció com la pujada del vídeo a un servdor per al seu posterior ús "a la carta", o la implemetació d'un sistema interactiu en directe amb xarxes socials així com altres extres caldrà calcular-los de forma independent.
Aquí oferim una orientació de preu per a un cas d'esdeveniment de presentació en directe del tipus conferència, acte commemoratiu, ponència o similar en una localització.

Nivell Bàsic:
Amb una sola càmera muntada en trípode es podrà capturar la presentació des del punt de vista de l'auditori. Una opció molt econòmica que permet la visualització en qualsevol navegador que faci servir usuari final. Vam muntar la cámar i l'àudio nivell profesioanl. Al client li demanem només disposar d'un ADSL estable i disposar d'una adequada il·luminació de l'acte. També vam gravar tot l'esdeveniment en un arxiu de vídeo per al seu ús en futures produccions, encara que la seva edició és un extra. La visualització final s'incrusta al lloc web del client o el subministrem nosaltres mateixos. Pressupost aproximat: 450 €
Nivell Plus
Dues càmeres, una fixa a l'escenari i una altra càmera mòbil per a cobrir diversos angles i apropar certes àrees d'interès, com primers plans de persones que hi intervenen, les reaccions del públic, seguir els guanyadors que intervé en un lliurament de premis fins a la tarima. Un tècnic de càmera expert estarà a disposició per cobrir diversos angles de vista i la configuració del zoom. Desplaçant-se a través dels assistents i prenent l'àudio d'un micròfon mòbil. La tecnologia de realització en temps real ens permet passar d'una càmera a una altra o bé commutar directament a la presentació que es mostri allà, com un vídeo pregravat o un Power Point. El resultat és una experiència molt més rica i per descomptat també gravem el resultat de tota la presentació en un arxiu de vídeo per disposar d'un contingut que podrà resultar útil en el futur. La recepció a la mateixa web del client o dissenyar una a mida del client. Preu aproximat 700 €
Nivell Premium
No hi ha límit, podem utilitzar diverses càmeres amb diferents angles de visió amb preses simultànies de diferents àrees de l'esdeveniment. Preses múltiples d'àudio per a les reaccions del públic, prendre presentacions de pantalla directament, imatges extretes d'un navegador d'Internet etc. Tot això amb una realització que pot incorporar textos de peu, imatges superposades o fins i tot altres clips de vídeo pregravats. Un operador de càmera independent per cada càmera i un tècnic de so per a les barreges d'àudio. Un realitzador que des del mateix esdeveniment i que en tot moment gestiona les fonts de vídeo i àudio. Tot en temps real. La visualització es fa al web del client o bé dissenyar una pàgina personalitzada amb imatges, textos i enllaços dissenyats per a l'ocasió. Tot això pot quedar registrat així com totes les seqüències de cada càmera per ser utilitzat posteriorment. Podem crear una versió "a la carta" per ser publicada al web corporatiu o un clip per aquells qui s'han perdut l'esdeveniment. Pressupost: a partir de 1.000 €.

A On-streaming podem oferir-li la millor solució adaptada a les seves necessitats i pressupost. Estem a Barcelona o ens desplacem amb tot l'equip. No dubti en consultar-nos per poder oferir-li una proposta de preu detallada amb tots els costos involucrats. + INFO