Slide 1 Slide2 Slide3 Slide4 Slide5

Slide 1

Slide2

Slide3

Slide4

Slide5

CERCADOR EN AQUESTA WEB

Dissabte, 18 abril 2020 07:09

COVID-19: recursos en temps real per a la continuïtat empresarial

Issuu

És ben rar que es produeixi un esdeveniment a escala mundial com l’emergència de salut pública del coronavirus (COVID-19). Reconeixem que els nostres clients, empleats i comunitats han estat afectats, i volem assegurar-nos del nostre suport. On-streaming continua completament operatiu i es compromet a oferir les solucions de transmissió de vídeo en directe més fiables del mercat als nostres clients. 
En aquest moment, el que ens manca de previsibilitat, ho podem compensar en transparència i resiliència.

Seguretat dels empleats i continuïtat empresarial amb recursos telemàtics

A On-streamiing hem tancat temporalment les nostres oficines i hem passat a realitzar el treball de forma 100% remota. Admirem els esforços que s’estan fent a tot el món per contenir aquesta pandèmia vírica i seguirem seguint les directrius proporcionades pels funcionaris de salut pública per part del Govern de la Generalitat. Malgrat els canvis en el quèfer diari, les portes virtuals d’On-streaming estan obertes i el nostre compromís amb els clients es manté ferm. Publicarem les actualitzacions necessàries al nostre bloc al nostre lloc web corporatiu

El compromís de On-streaming per resoldre els reptes del client

El concepte d’assitència remota ara està més que mai integrat a On-streaming i l’empresa ha esdevingut un equip deslocalitzat . Els nostres experts ja han passat un temps ajudant els clients a aprofitar el poder del vídeo per connectar-se amb els usuaris finals a tot arreu.
L’adaptació al context actual de distanciament social requereix combinar la tecnologia adequada amb una estratègia d’amistat remota. Per a qualsevol organització que estigui disposada a practicar aquest canvi mental, On-streaming té ganes d’ajudar.
La transmissió en directe és tan versàtil com alliberadora. Tant si es tracta d’un educador que lluita per arribar a estudiants en quarantena o d’una organització religiosa que desitgi transmetre serveis a una congregació virtual, són molts els organitzacions que han confiat en la plataforma de streaming de serveis complets de On-streaming per a la comunicació i la continuïtat empresarial. Esperem potenciar totes les maneres innovadores que les empreses resoldran per a aquesta crisi en curs amb un vídeo en directe.
Tot i que ara mateix les coses es perceben precàries, el nostre enfocament en la resolució dels reptes dels nostres clients continua sent ferm. On-streaming té la tecnologia per donar suport a la realitat inesperada actual. I fins i tot una vegada que el coronavirus hagi vingut i desaparegut, no ens estranyaria de trobar-nos en un món decididament més virtual que el coneixem fins ara. 
Si bé estem separats físicament, estema prop. Per tant, no dubteu en fer-nos saber com podem ajudar-vos.