Slide 1 Slide2 Slide3 Slide4 Slide5

Slide 1

Slide2

Slide3

Slide4

Slide5

CERCADOR EN AQUESTA WEB

Dilluns, 04 Mai 2020 18:21

Com publicar un vídeo pre-gravaf com reproducció en directe. En directe, però no en directe

On-streaming ofereix a les emissores la possibilitat de publicar un fitxer d’àudio com a transmissió en directe (nosaltresl’anomenem fals streaming). És correcte: podeu publicar un vídeo pregravat que aparegui com si es tractés de publicacions en xarxes socials, aplicacions de streaming i llocs web. El mòdulEditor On-streaming Publisher ho facilita, permetent configurar un o més fitxers de so (de fins a diverses a hores de durada) en una llista de reproducció que s’encamina sense límit

Però, per què algú voldria fer-ho? Resulta que hi ha diverses bones raons per voler-ho fer. De fet, el més probable és que ja hàgiu vist contingut pregravat presentat com a streaming en directe sense adonar-vos-en.

 Vegem els múltiples beneficis.

 No heu d’estar-hi presents

Com que el mòdul Editor On-streaming Publisher permet que les emissores programin de so per reproduir-se com si estiguessin en directe, podreu continuar amb les vostres activitats normalment programades configurant la programació de flux per als espectadors en qualsevol zona horària. Alguns canals de reproducció de 24 hores de durada enllacen un vídeo de so o una llista de reproducció llarga indefinidament com a flux continu continu, sense cap necessitat de vigilància constant del canal.

 Major participació i augment dels ingressos

La gent prefereix l’emoció i la implicació personal del vídeo en directe que el contingut a la carta. Facebook Live va informar recentment que el vídeo en directe produeix sis vegades més interaccions i deu vegades més comentaris que el vídeo tradicional. De fet, el temps de visualització de Facebook Live es va quadruplicar en un sol any. La transmissió en directe continua creixent i domina el vídeo sota demanda (VOD), amb diverses previsions prèvies per al 2020 i posteriors.

Per tant, amb tots aquells espectadors, podria ser una bona idea inserir un anunci de pre-rodatge o de mig camí al vostre streaming, oi? Una molt, molt bona idea de fet!

 Un estudi recent mostra que els espectadors de transmissions en directe se senten més implicats emocionalment i, per tant, tenen més probabilitats de realitzar una compra. Així, si inseriu un anunci al vostre vídeo pregravat que es transmet en directe, podríeu veure un augment de quatre a cinc vegades a les taxes de clics d’anuncis, sense oblidar-vos d’un augment molt bo dels ingressos publicitaris.

 Desbloquegeu oportunitats de monetització amb estrenes de vídeo

Els algorismes de les xarxes socials afavoreixen el vídeo en directe a causa de l’augment de la participació dels espectadors. Per això, canals com YouTube Live, Instagram Live i Facebook Live han començat a oferir més oportunitats per reproduir vídeos pregravats en directe.

A tall d’exemple, YouTube Premiere es va llançar l’estiu del 2018 i permet carregar i programar vídeos pregravats per a la seva posterior visualització com a estrena en directe. Això ofereix una oportunitat enorme perquè les emissores tradicionals sota demanda puguin obtenir els beneficis de monetització prèviament només disponibles per a streamigs reals en directe.

 Segons el directiu de productes del grup YouTube, Kurt Wilms:

"Aquest producte ajudarà els creadors a guanyar més diners i desbloqueja dos nous grans fluxos d'ingressos. La primera font d’ingressos és Super Chat, on els espectadors poden pagar perquè el seu comentari pugi fins a la part superior i només havia estat disponible per a streaming en directe en temps passats. El segon és la subscripció a canals, que inclou avantatges que abans eren reservats només per a vídeos en directe. "

 La idea general és que a mesura que es reprodueixi un vídeo pregravat, l'emissora pot centrar tota la seva atenció en el xerrar i la participació amb els espectadors en viu, en lloc de centrar-se en els requeriments tècnics queel streaming real necessita.

 Programació i promoció per a estrenes de YouTube

Quan programeu la data d’estrena del vostre streamig, es pot publicar i compartir una pàgina amb un comptador de temps enrera per l’hora de la transmissió del streaming per atraure nous subscriptors al vostre canal. En molts casos, s’utilitza un vídeo pre-gravat per promoure i augmentar les espectatives, arribant fins al moment en què milers d’espectadors poden veure la seva estrena en vídeo. Quan arribi l'hora prevista, la programació de la llista de reproducció només canviarà del streaming de pre-gravació de la llista de reproducció a la de so que desitgeu com a vídeo d'estrena.

 Aquesta mena de reproducció ha continuat sense signes de desacceleració. Tant les petites empreses com els artistes de música famosos aprofiten el contingut "en directe, però no en directe" o «fals directe» per relacionar-se amb el seu públic. YouTube Premiere ja va batre rècords el 2019, i diversos altres principals llocs de xarxes socials segueixen el mateix.

 Reduïu bona part dels riscos d'emetre transmissions en directe

Si alguna vegada ha retransmès en directe una emissió, ja sabeu que sempre hi ha la possibilitat que alguna cosa vagi malament. Realment força possiibilitats...

La càmera o el codificador es podrien desconnectar. La xarxa podria fluctuar sobtadament amb un buffer llarg inesperat. Fins i tot els presentadors de la càmera podrien posar-se nerviosos i fer trontollar el guió previst.

Ves per on ... apareixen els malsons propis de l’streaming.

 Tot i que desenes de milers de livestreamingcauen cada dia sense cap problema, es poden produir accidents. La pèrdua de públic és un preu reduït a pagar, però també la mala experiència pot resultar un desprestigi.

 Per a qualsevol persona que desitgi evitar els riscos, la transmissió d'un de so com a transmissió en directe sempre és una opció.

 Conclusió

Hi ha avantatges de "transmetre en directe" un vídeo pregravat, però en última instància, depèn del vostre cas particular i de les necessitats de transmissió