Slide 1 Slide2 Slide3 Slide4 Slide5

Slide 1

Slide2

Slide3

Slide4

Slide5

CERCADOR EN AQUESTA WEB

Dimecres, 18 Febrer 2015 09:57

Streaming professional en mans d'empresa especialitzada

video streamingQuan hem encarregar una retransmimissió d'streaming a una empresa especilista ? 
L'emissió en streamin
 s'utilitza per fer arribar via Internet actes o esdeveniments audiuovisuals a un número indefinit de persones.

L'usuari així podrà rebre el contingut des del seu propi terminal, ordinador, smart TV, smartphone o tablet. Simplement caldrà que anara la URL que ens dongui l'organitzador que difon l'streaming de lacte per poder accedir-hi i seguir en directe el concert, esdeveniment esportiu, curs, congrés, seminari, conferència etc....

Fer una retransmissió en streaming serà interessat quan, per raons d'espai dedicat a un esdeveniment o per la seva ubicació geogràfica no puguin concórrer tots els usuaris que hi estan interessats a la convocatòria.

L'streaming no és que una eina més de comunicació i sovint tindrà sentit encarregar-lo a professionals i resultarà altament segur i útil. Mentre que altres ocasions pot ser sobrevalorat i fins i tot pot resultar inapropiat. Però segur que serà interessant en tots aquells casos que siguin d'una actualitat rabiosa o bé que volen ser rebuts a casa o a l'oficina de l'usuari, de l'espectador.

L'empresa que s'encarrega de l'streaming valorarà sempre les situacions en les quals pot aprofitar els avantatges que ofereix l'emissió i valorar si es disposa del tots els requisits necessaris, com ara el mètode i equips de filmació d'imatges i gravació d'àudio compatible, així com l'accés a una connexió Internet prou estable que asseguri una bona emissió. La interacció en temps real de la sessió de dubtes i preguntes es pot implementar a l'estil de xat o correu electrònic i. Les qüestions seran rebudes per qui està intervenint i podran ser respostes en directe a voluntat, generalment a través d'un moderador.
El contingut de la transmissió podrà, a més, registrar-se en un arxiu de vídeo per tal se ser editat més tard i generar així un o més vídeos de resum de l'esdeveniment en directe. Un cop amb la possessió d'aquest arxiu i pujat a la xarxa podrà servir per augmentar l'audiència al llarg del temps i augmentar-ne el retorn de la inversió feta.

A Onvideo tenim tota mena de solucions per qualsevol projecte integral d'emissió streaming. adaptant-nos a cada cas i cada pressupost.