CERCADOR EN AQUESTA WEB

Emision streaming

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

Com a proveïdor de serveis d'streaming de vídeo en directe la major part del nostre portafoli professional inclou projectes de producció d'esdeveniments en viu.

Proporcionem serveis integrals de difusió per Internet assequibles i professionals per a tot tipus d'esdeveniments: concerts en directe, conferències, seminaris de formació i de presentació de productes, congressos, reunions d'empresa, cerimònies, webinars i més.

Disposem d'equips propis de càmeres, taula de realització, microfonia, megafonia i tot l'equip de codificació i difusió. I podem ajustar cada projecte a les seves necessitas i pressupost.

Aquests són només alguns exemples dels nostres projectes realitzats per l'equip d'On-streaming.com, una divisió de Onvideo.cat

Escola d’Estiu del Voluntariat, tot online i amb transcripció simultània

TranscripciL’Escola d’Estiu del Voluntariat  s'ha fet en format online degut a les restriccions de la Pandèmia del COVID. Els ponents han participat des de casa o el despatx, des de diferents països. A més, s'hi ha introduït la transcripció simultània amb subtítols i a llenguatge de signes. Vídeos a : https://voluntariat.gencat.cat/videos-tallers-escola-estiu-2020/

Seminari a càrrec del Dr. Raimond Pahlpaltz. Barcelona

Raimond PahlplatzEl Seminari "Oligoscan" impartit pel del Dr. Raymond Pahlplatz va tenir lloc en un hotel de Barcelona, emès en directe per diversos països especialment de Llatinoamèrica en dos idiomes, utilitzant traducció simultània al castellà des de la mateixa sala on tenia lloc l'esdeveniment. Els assistents presencials també podien escollir entre els dos idiomes, anglès i castellà.

Microsoft Ibérica, jornada del 15 de octubre de 2015

Microsoft 1Birchman i Microsoft van organitzar la jornada en la que es van presentar el cas d'èxit de Captio i el seu recent projecte de mobilitat sobre Xamarin. A la seu de Microsoft Ibérica Edifici Torres Diagonal 1, Barcelona

Reunions internacionals d'empresa a l'Auditori Port Aventura

Streaming Port Aventura 1Reunió trimestral d'empresa, anàlisi i revisió de resultats i polítiques comercials a revisar.

Seguiment en directe amb audiència internacional i con ponents simultanis a Madrid i Port Aventura, Tarragona.

Desfilada de moda/inauguració Àgil Tienda

Taradell2La desfilada de moda/inauguració de la tenda online Agil Tienda va ser retransmesa en directe per streaming, no només als usuaris connectats sinó també a una pantalla a l'exterior del local on s'inaugurava aquell mateix dia.

Congrés de Ginecologia, Barcelona

Ginecologia1El Congrés de Ginecologia va ser organitzat pel Col·legi de Metgesde Barcelona. En un  vídeo es resumeixen també les intervencions dels diferents ponents i diverses entrevistes.

Retransmissió d'espectacle

Magi2Retransmissió en streaming de la presentació del llibre "Con ases en la manga" amb actuacions en directe des de "El rei de la Màgia", Barcelona.

Congrès d'Urologia

Congres de ginecologiaCongrés d'Urologia organitzat a Barcelona i retransmès per streaming, amb aportació de divers material dels ponents en format PowerPoint que es visualitza en directe en el player de l'usuari tal com es mostra en la imatge. Transmissió en directe i producció del vídeo resum de les jornades. Un contingut resultant es podrà consultar en tot moment des de la pàgina corporativa de l'organitzador.

 

Exemple multi screen, l'usuari pot personalitzar

la vista de la retransmissió. + INFO

 

Retransmissió esdeveniment promocional

Summer ShakeSummer Shake. Una campanya de promoció de centre comercial amb una sèrie d'actuacions en directe dintre l'àmbit d'un concurs a les xarxes socials permeten al Centre Vilamarina de Viladecans tenir més presència a les xarxes socials, i captar seguidors i subscriptos al seu newsletter. La transmissió estava incrustada a la pàgina corporativa de Facebook

Marathon Financial

Marathon1Jornades Marathon Financial. Transmissió en directe i vídeo resum de la jornada. Un contingut que es podrà consultar en tot moment des de la pàgina corporativa de l'organitzador

Fòrum Gastronòmic de Barcelona

Fòrum1Les jornades del Fòrum Gastronòmic de Barcelona 2014 van tenir lloc durant el mes d'Octubre a Fira de Barcelona, amb una nodrida assistència internacional tan presencial com online a través de la retransmissió a diferents països.

Jornades de transport a Barcelona

Transporeon2

 Las Jornades de Transport organitzades per Transporeon van tenir lloc a Barceloa. El contingut de les intervencions així com una recopilació d'entrevistes es va resumir en un vídeo degudament postproduït i que es pot trobar a la pàgina corporativa de l'organitzador com a part del contingut del seu lloc web.

Reunions internacionals Asea Brown Bovery

ABB 3ABB, empresa suïssa líder mundial en enginyeria elèctrica, automatització i robòtica amb sucursal a  Sant Quirze del Vallès ofereix en directe reunions internes d'abast internacional per posar en comú entre les diferents seus les novetats de l'empresa referents a avenços tècnics, canvis administratius i noves polítiques i projectes de la marca