Slide 1 Slide2 Slide3 Slide4 Slide5

Slide 1

Slide2

Slide3

Slide4

Slide5

CERCADOR EN AQUESTA WEB

COBERTURA AUDIOVISUAL PER STREAMING

★ On-streaming és una divisió de Onvideo, una empresa de Barcelona especialista en la retransmissió en directe de vídeo, producció, filmació i edició de vídeo HD.
La retransmissió en streaming permet difondre qualsevol acte d'empresa, esdeveniment esportiu o social, conferència o curs en directe però també en diferit, a tot tipus de terminal connectat a Internet. Ara a un cost més molt raonable que mai i amb cobertura global.
On-streaming s'encarrega de tot el necessari per codificar el senyal d'àudio i vídeo i enviar-la via Internet amb cobertura global a través d'un servidor de streaming. L'organitzador de l'esdeveniment pot emetre des de la seva pròpia pàgina web. O bé podem crear una pàgina dedicada per a l'esdeveniment. També podem implementar la integració amb xarxes socials, inscripció d'usuaris, interacció d'aquests amb missatges comentaris (xat) i en directe, amb logotips de patrocinadors, integració de gràfics i arxius PowerPoint. Nosaltres ho fem simple i assequible.
Durant l'emissió es grava el contingut per poder oferir-lo despés en diferit (sota demanda). I si desitja la post-producció del vídeo per seleccionar preses o fer-ne un resum. només requerirà d'unes hores.
On-streaming amb el seu equip propi li proporciona la captació, codificació i difusió en directe via Internet de les seves conferències, congressos, seminaris, convencions, esdeveniment esportius, symposiums, concerts, reunions corporatives etc
Sempre amb la màxima qualitat. Els nostres serveis de streaming són una solució professional única. Amb una plataforma que li permet lliurar a la seva audiència fixa o mòbil un senyal en viu, consistent i d'alta qualitat.
Podem encaregar-nos també de la sonorització de locals, microfonia i altaveus, per millorar l'experiència del seu actes.

Càmeres IP

Streaming en directe de càmaera IP a qualsevol dispositiu

El sistema li emet el senyal en directe de la seva càmera de seguretat RTSP IP per ser reproduïda a través d'streaming al seu lloc web, de la mateixa manera que ho faria amb transmissió en directe normal. És compatible amb totes les nostres característiques en viu. La nostra tecnologia fa que el seu esdeveniment en directe pugui estar a disposició del seu públic en qualsevol dispositiu, en qualsevol xarxa.

Això dóna la capacitat d'incrustar el reproductor de vídeo al seu lloc web o Facebook / Twitter i transmetre el contingut de la seva càmera IP a molts espectadors al mateix temps amb les restriccions d'accés definides. Qualsevol persona amb un ordinador, tablet o smartphone podrà veure el senyal del seu sistema de vídeovigilància en TEMPS REAL. La característica integrada de codificació transforma el senyal d’straming en viu en un flux de bitrate adaptatiu, que ajusta dinàmicament la resolució i la velocitat de bits perquè coincideixi amb l'amplada de banda i el tipus de dispositiu de cada espectador per a la millor experiència visual possibleTant se val si són 10, 100 o 10.000 persones.

Transformi la seva càmera IP en una transmissió en viu en 24x7

Camara IP

Amb els serveis de On-streaming podem captar diverses càmeres IP a la vegada. Les càmeres IP s'utilitzen en una varietat de formes com captacions estàtiques per monitorització 24x7com ara aplicacions de seguretat en edificis, video vigilància, càmeres de zoològic, entrades-sortides d'instal·lacion. Consulti com On-Streaming pot proporcionar transmissió streaming de vídeo d'alta qualitat a partir d’una càmera IP.