Slide 1 Slide2 Slide3 Slide4 Slide5

Slide 1

Slide2

Slide3

Slide4

Slide5

CERCADOR EN AQUESTA WEB

COBERTURA AUDIOVISUAL PER STREAMING

★ On-streaming és una divisió de Onvideo, una empresa de Barcelona especialista en la retransmissió en directe de vídeo, producció, filmació i edició de vídeo HD.
La retransmissió en streaming permet difondre qualsevol acte d'empresa, esdeveniment esportiu o social, conferència o curs en directe però també en diferit, a tot tipus de terminal connectat a Internet. Ara a un cost més molt raonable que mai i amb cobertura global.
On-streaming s'encarrega de tot el necessari per codificar el senyal d'àudio i vídeo i enviar-la via Internet amb cobertura global a través d'un servidor de streaming. L'organitzador de l'esdeveniment pot emetre des de la seva pròpia pàgina web. O bé podem crear una pàgina dedicada per a l'esdeveniment. També podem implementar la integració amb xarxes socials, inscripció d'usuaris, interacció d'aquests amb missatges comentaris (xat) i en directe, amb logotips de patrocinadors, integració de gràfics i arxius PowerPoint. Nosaltres ho fem simple i assequible.
Durant l'emissió es grava el contingut per poder oferir-lo despés en diferit (sota demanda). I si desitja la post-producció del vídeo per seleccionar preses o fer-ne un resum. només requerirà d'unes hores.
On-streaming amb el seu equip propi li proporciona la captació, codificació i difusió en directe via Internet de les seves conferències, congressos, seminaris, convencions, esdeveniment esportius, symposiums, concerts, reunions corporatives etc
Sempre amb la màxima qualitat. Els nostres serveis de streaming són una solució professional única. Amb una plataforma que li permet lliurar a la seva audiència fixa o mòbil un senyal en viu, consistent i d'alta qualitat.
Podem encaregar-nos també de la sonorització de locals, microfonia i altaveus, per millorar l'experiència del seu actes.

Control d'accés a la recepció streaming

Mantingui la seva transmissió com a pública o bé totalment confidencial i privada: amb les nostres opcions de privacitat, és fàcil fer que els seu vídeos siguin privats o protegits amb contrasenya perquè pugui tenir un control total sobre qui pot veure i participar en el webcast. O simplement per augmentar la nostra base de dades amb les dades obtingudes de les incripcions.

Visualitzi les seves transmissions en viu amb "pay per view" o per obtenir ingressos amb el vídeo gravat "vídeo a la carta". 

Podem fer l'emissió en streaming tan segura com necessiti, amb una sola contrasenya genèrica per protegir dades d'accés individuals, incloent nom, empresa, correu electrònic, etc.
Molt simple: creem un sistema fàcil d'utilitzar amb pagament d'entrades a través de PayPal i després incrustem el nostre reproductor de vídeo en qualsevol lloc web (o Facebook).
Vostè té el control total per fixar el seu propi preu del bitllet i horari d'emissió, vinculant la seva transmissió per Internet directament al seu propi compte de Pay Pal perquè pugui acceptar totes les targetes de crèdit i fer un seguiment dels ingressos en temps real.
Login streaming
 
Preguntes freqüents

Què necessita el meu ordinador per poder utilitzar aquest lloc web?
- L'equip està preparat i no necessita res per descarregar o instal·lar, per obtenir millors resultats, es recomana tenir l'última versió del navegador instal·lat

Puc utilitzar aquest lloc web si tinc un ordinador Apple Mac ?
- Sí, el lloc web no tindrà cap problema en qualsevol iPhone ordinador Apple i l'iPad, per obtenir millors resultats per favor tenir l'última versió del 
sistema operatiu

Quin tipus de connexió a Internet és necessari per visualitzar en videostreaming?
- Es recomana una connexió d'internet de banda ampla amb una velocitat mínima d'1 MB, es pot utilitzar un mesurador de velocitat gratuït com adsl4ever i en
cas de dubte aplicar un medidor de banda. De totes maneres el player ajusta la qualitat de visionat a la disponibilitat de banda per intentar minimitzar talls.

Si em vaig perdre una sessió en directe puc veure-la de nou?
- Sí, després de la sessió ha acabat automàticament apareixerà a la biblioteca, després  es pot veure la sessió tantes vegades com vulguis i wn qualsevol moment

Com puc fer el vídeo més gran?
- Simplement feu clic a la icona de "finestra" a la cantonada inferior del vídeo, seguiu les instruccions que apareixen en pantalla per tornar a la seva mida
normal. La qualitat segueix definida per la qualitat d'emissió i la velocitat de baixada del nostre dispositiu.

Com funciona el "Fer una pregunta" durant l'acte en directe ?
- Simplement entri la vostra pregunta i premi Enviar, la seva pregunta serà enviada al moderador qui es dirigirà al panell bé sigui durant la exposició o al final en un torn de precs i preguntes

Les meves preguntas definitivament contestades?
- Anem a fer tot el possible per portar la seva pregunta al panell, però pot ser que no hi hagi temps suficient per contestar totes les preguntes o algú ja l'hagi feta abans..

On puc trobar ajuda addicional?
- Si us plau sol·liciteu ajuda fent clic aquí, i ens posarem en contacte amb vostè tan aviat com sigui possible